doodan

2009-07-31
18:21:29

Uppdatering av veckan:D

Jadå då är man alldeles trött nu efter veckans jobbande och jag som sovit lite dåigt:(

Men men..

I onsdags fyllde min brorsdotter Dessi 6 år:)
Grattis gumman, hoppas du hade en helt underbar dag med massor av presenter:)

Igår va det torsdags kvällen på kronan, Fredrik va ute me sina polare hoppas han hade trevligt:)
Jag kunde inte eftersom jag skulle jobba dagen efter.
Istället kom Linda hit och vi kolla film BrideWars och käka popcorn och Glass:) Jätte mysigt:)

Ha det:)


2009-07-29
21:24:02

Helgen:)
Lördagen blev inte som planerat. Skulle åkt till Trollhättan men åkte till Skara och åt på Canton istället bara jag och Fredrik jätte mysigt:) Min prins bjöd mig:)
Sen åkte vi hem och Simon och Mattias kom hit dom spelade xbox, jag åkte hem till Camilla, hade jätte trevligt, vi spelade kort, yatzy och tog det bara lugnt:) Jag va hemma kvart i fyra på morgonen. Körde hem Mattias sen ca 45 minuter senare, kl 5 fick jag äntligen sova:)

I söndags gjorde vi typ inget. Vaknade kl 14.00. Kolla tv typ hela dagen.. Åkte till Willys och storhandla. Sen va det bara slappe hela kvällen:)

2009-07-25
13:23:03

Uppdatering om vad som hänt det senaste!
Jaha då har jag varit lite seg med va som hänt med mera.:S det är sådant som händer!!!
Tänkte jag börjar från början:D

Har varit nere i skåne:) Åkte ner med tåget sen kom Fredrik och Simon ner dagen därpå:) Fredrik va tvungen att byta bromsgrejs bak på bilen..:)

Ja hade hel trevligt i skåne, det va hörby marknad, gick lite ts med mamma dag ett, sen så skulle mamma jobba så jag gick iväg med nga kompisar:) Träffade as mycket folk helt sjukt, så mkt folk som jag träffade på en hel dag som jag känner träffar jag inte ens på ett år liksom:) men det va skit kul faktiskt:)
sov hemma hos Linnea den natten:) hon sov tyvärr inte hemma:P hehe

Sen dag två på hörby marknad gick jag ts med Emma, Dessi och Isaac:) jätte mysigt, Dessi blev ansiktsmålad:) och jag åkte karusell med Dessi.
Sen handlade vi lite och så, sen kom mamma och Anders, emma och isaac åkte hem, så vi gick lite till på marknaden. Åt langos:) mamma bjöd på det, Sen tänkte vi gå och kolla stånden lite, men då öppnar sig himeln och världens busväder hoppar fram:S usch! jag va dynsur:S

men men sådant som händer, På kvällen ja runt fem kanske tog jag med mig Linnea och åkte till Sjöbo:) Åkte hem till Sara och tog en kaffe med henne:) jätte mysigt att träffa henne va sjukt länge sen!
Senare på kvällen kom Fredrik och Simon ner:)
Vi festade till det lite, va nere på valvet tror jag. hade jätte tevligt:)
Men jag drack inte;) jag som körde bil:)

Sen på Fredagen åkte vi till Entre i malmö. handlade lite:) jätte mysigt men sjukt varmt:S
Sen på kvällen åkte vi hem till Peter och camilla dom hade en överraskning till oss:)
Dom hade gjort en smörgåstårta:D där det stod fredrik och Natalie på:)
Så vi va där och boysen drack lite;)
sen körde vi hem runt två kan väl klockan ha blivit, tror du inte man blir stoppas av polisen då??? men men det gick bra, fick bara blåsa. hehe.

På lördagen åkte vi hem till Emma och Anders:) vi hade Emilia med oss:) vi åkte iväg till ale stenar riktigt nice där uppe:) på kvällen blev grillad mat mumsigt värre:D hade mkt trevligt:) Tillbringa kvällen ute i trädgården, för det va så skönt ute..

På söndagen va det hemfärd. jag körde hela vägen hem:) Emma jag Dessi och Emilia i en bil:) den röda volvon;) Anders, Fredrik, Simon och Isaac i den gråa passaten;) hehe.
Så det blev en tjej bil och en killbil:)
Vi stannade och åt på Mc Donalds:)

På måndagen kom Mamma och Jakob upp:) Vi åkte in till vara och handlade:) åt tacos denna kväll. vi åt även italiensk glass i vara när vi va där inne:D

På tisdagen bar det iväg till skara sommarland:D Det va jätte kul, åkte massa karuseller. åkte även tranan som emilia och Dessi tyckt va askul:) men det blev bara en gång på den för jag kände mig inte så säker i den. kl tolv  kollade vi på en föreställning:) under tiden vi kolla på den öppnade sig himelen och det bara öste ner med regn, men vi satte oss och åt lite våfflor:D men efter typ en timme el två slutade det att regna, Blev även lite badande denna eftermiddag.

Dag två på skara sommarland, hade vi tur med vädret hela dagen:) vi åkte kruseller denna dag oxå såklart. blev många runder på newton:):) tills lunch grillade vi lite korv:) jätte gott:) sen blev det badande denna dag med, men blev lite mer badande, Anders jag emilia Dessi och jakob gick bort till vågmassängen, Jakob tyckte det va jätte kul med vågorna:D
Vi hade jätte kul:)

Har bilder inne på min bilddagbok http://doodan.bildagboken.se

Så det är lite vad som hänt, till helgen där så tog vi det bara lugnt, började jobba på månaden dårå,

Idag 25/7 åker vi hem till en av Fredriks kompisar i Trollhättan, ska grila om vädret tillåter:)
Hoppas på att det blir trevligt:)

Ha det fiint:)