doodan

2009-11-08
13:21:03

Angelica 20 års fest:)
Igår va man på Angelicas 20 års fest:) Det va faktiskt riktigt trevligt:) Hon fick presentkort av oss på systemet:) Hehe.

Nej jag hade faktiskt riktigt roligt. (fast jag va nykter)

Vi dansade skojade och hade bara allmänt kul.

Måste lägga till JENNIE den boken du gjort till Angelica det är det finaste än vän kan ge någon annan för det är så personligt. Kan säga dig att du är guld värd:)

Idag är det fars dag, har pratat med pappa och min farfar:)

Sen ska vi till Fredriks pappa men han är och jagar för tillfället så det blir när han är tillbaka:)

Puss

2009-11-06
18:55:47

Jahopp då va vi här igen...
Jaa som ni ser har jag varit slarvig med att skriva här igen... Men har liksom inte känt för att skriva, visst jag har väl haft mycket att skriva om men har liksom inte haft orken till. Men ibland måste man ju uppdatera vad som hänt på sistone och jag kommer inte att lova att jag ska bli bättre för det kommer jag inte hålla.
Men jag tänkte vi skulle se här vad som hänt i mitt liv på sistone.

Men den 9 oktober så hade jag mina gamla kollegor här, Malin, Therese, Jenny, Åsa, Emma. Vi hade en jätte bra kväll, åt tacos, såg Therese lille son jätte söt:) Sen spelade vi sällskapsspel. Så det va en hellyckad kväll:)

Och allt går bra i skolan, har varit ute på praktik nu i två veckor v42-43 och jag hade det jätte bra där, har prov smakat saker jag alrig trodde jag skulle smaka som tex Ostron - tog citron på men nja inte min smak, smakade mest havsvatten och citron:P sen smakade jag på hjärtmussla -  hade ju kokats med lök och ngt annat så det smakade mest lök, men inget jag kommer äta igen.

24 oktober så va Zandra ocg Guran här. Vi åt tacos, umgicktes kolla film och spela xbox. Det va en hel lyckad kväll och jag hoppas det blir fler:D För Zandra du är en underbar och snäll tjej:)

Halloween firade jag inte detta året, vi kollade film istället och hade mys:)

Och skolan har börjat igen riktigt kul:)

Imorgon ska vi till Angelica som ska ha 20 års fest:) ska bli jätte kul:)

Ha det så länge..

Pusss